Parašytas: Tr. 01 30, 2008 16:23 Rašyti temą: Mažavertis inventorius
Kaip nurašyti mažavertį inventorių, juk kai ką galima nurašyti iškarto į sąnaudas, bet juk kiekis lieka, kaip čia geriau padaryt.O gal mažaverčiui inventoriui reikia ilgalaikio turto kortelės.Reikia įrašyti ne kaip prekė, o paslauga.
Parašytas: Tr. 01 30, 2008 16:44 Rašyti temą: Re: Mažavertis inventorius
Diana rašo:
Kaip nurašyti mažavertį inventorių, juk kai ką galima nurašyti iškarto į sąnaudas, bet juk kiekis lieka, kaip čia geriau padaryt.O gal mažaverčiui inventoriui reikia ilgalaikio turto kortelės.Reikia įrašyti ne kaip prekė, o paslauga.
Pati paklausėte - pati atsakėte
Žinoma - kaip paslaugą _________________ "Viešpatie, prašau, duok man: išminties, kad suprasčiau vyrą, meilės, kad galėčiau jam atleisti ir kantrybės jo nuotaikoms... Jėgų, kaip matai, neprašau, o tai ir užmušt galiu..."
Mano veltinukai
Žinoma - kaip paslaugą
O kur paskui jus matote visą nurašytą į sąnaudas kiekį?
Žinoma - kaip paslaugą
O kur paskui jus matote visą nurašytą į sąnaudas kiekį?
Jei jums aktualu sekti ir kontroliuoti mažaverčio inventoriaus KIEKIUS, tai tada galite pajamuoti inventorių kaip prekę (buhalteriškai nurašant į sanaudas), turėti jo likutį sandėlyje (pvz. inventoriaus sandėlys). Kai susidėvės - perkelti į kitą sandėlį (pvz. sudėvėtas inventorius).
Arba apskaityti atskirai ekselyliuke, ar sąsiuvinuke _________________ "Viešpatie, prašau, duok man: išminties, kad suprasčiau vyrą, meilės, kad galėčiau jam atleisti ir kantrybės jo nuotaikoms... Jėgų, kaip matai, neprašau, o tai ir užmušt galiu..."
Mano veltinukai
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume